Răspunsuri

2014-04-12T22:07:19+03:00
√2x -√3y = -4√2
x + y =2√6 de aici il scoti pe x
x =
2√6 - y cu aceasta relatie te duci in prima relatie
√2 (2√6 - y)  -√3y = -4√2
2*2* √3 - √2 * y -√3y = -4√2
4√3 + 4√2 = y (√2  + √3)
4 (√2  + √3) = y (√2  + √3)
y = 4 (√2  + √3) / (√2  + √3)
y =4
x = 2√6 - y
x = 2√6 - 4
x = 2 ( √6 -2 )
















Cam multe rânduri goale după sfârșitul rezolvării :)) (problemă pur estetică, în rest e bine)
poate mai vroia sa incerce ceva
Rezolvarea e deja terminată :))
;)
felicitari