Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-12T19:32:11+03:00
Buna,

Pinocchio-Fapta sa,a fost foarte rea avand in vedere ca a mintit foarte mult. Din nefericire el nu a mers la scoala,ci a intrat in buclucurii cum ar fii: Jimmy un magician (sau eu stiu ce a fost) nu-si indeplineste cu succesc sluja,si vazandu-l pe el il pacaleste ca o sa-i dea banii doar pentru ca cariera lui sa nu fie praf.
Cei trei iezi-Au fost nescultatori,deschizand usa lupului.Cei 2 fratii au deschis usa crezand ca este mama lor.Iedul cel mai mic presimtind ceva i-a sfatuit sa nu,deschida dar ei nu au avut treaba de el,deschizan-d usa repede si lupul i-a mancat pe cei 2 iar pe cel mic nu deoarece,cum spune povestea era ascuns in soba.
Vulpea-A fost"cum sunt vulpile" sirete si foarte rele cu ceilaltii.Ursul a venit spunandu-i ca vrea si el peste,dar vulpea a fost incapatanata,si i-a spus sa se duca sa ia peste,din lal.El asa facu.Baga coada in apa si astepta...vazand ca nu prinde nimic se gandii...sa scoata coada din apa...dar scozand-o i se rupsesera.Vulpea a dat dovada,nerusinare si de nepasare de altcineva (sa ajute pe altcineva)!

Sper,sa fie bine! Succesc! :)
7 4 7
2014-04-12T19:56:58+03:00
Ca multor băieţaşi, lui Pinocchio îi place să facă numai trăsnăi, să nu-şi asculte părinţii, să chiulească de la şcoală şi să nu muncească. Ca mulţi băieţi obişnuiţi, Pinocchio face doar ce-i place, fără a se gândi la consecinţe. Însă eroul acestei poveşti nu este un băieţel oarecare. Și, cu siguranţă, nu este unul obişnuit. De fapt, nici nu este un băiat. Având un cap făcut din lemn şi trupul lui fiind cioplit dintr-un buştean năzdrăvan, Pinocchio este o marionetă. Ba, mai mult, o marionetă neastâmpărată!Autorul Carlo Collodi şi ilustratorul Roberto Innocenti oferă cititorilor o călătorie extraordinară şi plină de imaginaţie cu această poveste clasică a unei marionete egoiste al cărei comportament necuviincios o duce dintr-o nenorocire în alta - de la a-şi arde picioarele până la a fi spânzurată într-un copac, de la a fi legată cu lanţul de o cuşcă până la a fi înghiţită de un monstru marin. În final ademenit de promisiunea de a deveni un băiat ”adevărat”, cu condiţia să-şi schimbe năravurile, Pinocchio încearcă să devină cuminte. Dar, oare, faptele lui bune nu vin prea târziu?
6 4 6