La casieria unui cinematograf se face monetarul: 167 bilete la 30 euro locul,48 bilete tarif 22,50 euro locul si 96 bilete la jumatate de pret.Care este suma incasata?

2
Intrebarea este .. Jumatate de pret din care bilete ? din cele de 30 euro sau 22.5 ?

Răspunsuri

2014-04-12T15:18:32+03:00
167*30+48*22.5+96*22.5*1/2=5010+1080+1080=7170
1 5 1
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-12T15:18:56+03:00
167*30=5010
48*22,50=1080
96*30/2=96*15=1440
5010+1080+1440=7530
1 5 1