Răspunsuri

2014-04-12T12:26:18+03:00
Un sfert =1/4
1/4 din 800=1/4*800=200-in prima saptamana
800-200=600-restul
600:2=300-a doua saptamana
600-300=300-restul
300:3=100kg fiecare sac continea 100kg de grau
  • Utilizator Brainly
2014-04-12T12:30:45+03:00
1. Cate kg s-au consumat in prima saptamana ?
   1/4 din 800⇒800:4=200 kg
2. Cate kg au mai ramas dupa ce s-au consumat 200 kg in prima sapt. ?
    800-200=600 kg
3. Cate kg s-au consumat in a doua sapt. ?
    600:2=300 kg
4. Ce cantitate a mai ramas dupa cele doua saptamani ?
    800-500=300 kg
5. Cat cantareste un sac ?
     300:3=100 kg