o profesoara specala pentru mine este cea de limba romana. ochii ei privesc clasa si sinceritatea ei ne face sa o iubim ca o mama ce ne este la ore. nu o simtim ca o profesoara ci ca un inger ce ne invata lucruri bine si frumoase uneori distractive. optimista de fel ne face sa ne simtim in largul nostru. ochii ca adancul marii intunecat, un turcoaz ca un smarald pierdut, o blandete si glasul ei dulce ca vantul de vara ne vrajeste prin simplitatea ei.
bravo!!!'

Răspunsuri

2014-04-12T12:15:38+03:00
O profesoara specala pentru mine este cea de limba romana. ochii ei privesc clasa si sinceritatea ei ne face sa o iubim ca o mama ce ne este la ore. nu o simtim ca o profesoara ci ca un inger ce ne invata lucruri bine si frumoase uneori distractive. optimista de fel ne face sa ne simtim in largul nostru. ochii ca adancul marii intunecat, un turcoaz ca un smarald pierdut, o blandete si glasul ei dulce ca vantul de vara ne vrajeste prin simplitatea ei.
1 5 1
2014-04-12T12:26:28+03:00
Profesorul.Fiecare avem cite un profesor preferat fie cum se comporta fie cum vorbeste.Un profesor este acel om care are nervi de fier cita rabdare trebuie sa aiba ca sa invete niste copi proctic de la zero. Tot in acelasi timp ne da un exemplu cum trebuie sa ne comportam cu ceilalti copii din jurul nostru.Noi tebuie sa ne respectam profesorii pentru ca ei ne fac drumul in viata daca nar fii ei noi nu vom avea un astfel de drum in aceasta viata