Răspunsuri

2014-04-11T20:23:26+03:00
Mwuhahaa , trebuia sa-mi dai mesaj :3 deci.

"Se putea vedea din departare drumu mlastinos care ducea spre ultima cursa in fostul palat de alta data.
Ferestrele sinsitre se puteau vedea imediat si mai ales urmele de sange si maini taiate in geam.Cand se deschidea usa se putea auzi de la un km scrataitul enervant ce-l provoca si mai ales soneria sinistra care se declansa singura.
Cand intram , holurile lungi si covoarele tapate dintr-un rosu de sange imi provocau fiori.
Tablourile cu o familie odata fericita ,acum, erau sinistre. Animalele impaiate si urat mirositoare parca nu te lasau sa dormi noaptea iar peretii carpiti de atata timp trecut imi provocau cosmare noaptea, mai ales ca nimeni nu trecea pe acolo iar seara se auzeau zgomote ciudate.." si poti continua heheee :3
Aiii :* :*esti geniala <3
Mersii :3 :* Btw , scuze daca se strecoara greseli , dar am o tactica enervanta de a scrie repede :))
Nu-i nimic baii <3
2014-04-11T20:35:18+03:00
O casa mi se ivea mereu in cale in drum spre locuinta mea.Era sinistra si inspaimantatoare.Cand o vedeai ti se zbarlea parul in cap de frica.Era vopsita in negru,fara pic de culoare si stralucire.Cateodata , din casa aceea se aud zgomote si uneori,parca niste tipete de oameni.Unii spun ca aceea casa e bantuita,iar altii cum ca acolo inca traieste cineva , un om retras si sinistru.Insa se svoneste ca aceea casa este data spre vanzare,dar nimeni nu stie sigur.Vecinii spun ca doar un om nebun ar cumpara acea casa. Insa zvonurile vor continua mereu ,iar nimeni nu va stii adevarul prea curand.

2 4 2