Răspunsuri

2014-04-11T14:34:53+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Munca este bratara de aur a unui om. Munca este la fel ca cunostinta: daca o posezi si o intelegi si o faci de placere vei avea succes si iti vei ajunge telul propus.
Munca te defineste. Muncind tu arati celor din jur ca poti, ca te descurci in orice situatie, ca ai cunostinte si ca esti de un rang mai nalt.
 Munca e ceva ce trebuie cinstit si onorat, si pus pe primul loc in viata, deoarece ea te duce intr-o lume de succes si cunostinte, te face capabil, si plin de curaj, de frumusete! Ea te incununeaza pentru cunostintele pe care le-ai avut pina atunci.
Lenesul nu primeste nimic, deoarece el nu munceste, dar munca aduce belsug si bogatie. Muncind si ducind o viata decenta in munca pe care o faci, nu vei duce lipsa de nimic, vei avea orice iti doreste inima, iti poti intretine viata ta si semenilor tai.
Munca te va defini. Munceste si vei fi fericit.

187 4 187