Răspunsuri

2014-04-11T11:43:00+03:00
Toți o caută și toți o doresc în viața lor.Toată lumea dorește să simtă plăcerea cât mai mult posibil deoarece asta ne face fericiți.
În primul rând,toată lumea adoră să simtă plăcerea deoarece ne oferă senzații intense care sunt benefice pentru organism. Mereu facem ce ne place, deoarece asta ne aduce starea de bine,deși fiecare înțelege plăcerea în modul lui.De exemplu unuia îi place să citească,altuia să iasă cu prietenii în oraș, altul să facă sport,iar lista poate continua la infinit.
În al doilea rând, excesul de plăcere duce la dependență ceea ce ne dăunează treptat sănătatea și ne poate pune în pericol viața.Cel mai bun exemplu sunt viciile în toate formele lor,care duc de cele mai multe ori involuntar la dependență.Odată cu dependența apare neglijența pentru tine și alte persoane,încet se instalează boala și într-un final tragic chiar moartea.
Plăcerea este un lucru bun dacă avem o limită.Ea ne dă sens vieții și tot ea ne face fericiți, dar trebuie să fim atenți căci este o linie subțire între plăcere și suferință.
4 4 4