Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-09T21:04:08+03:00
Dragostea nu are varsta.Asa spune o vorba din batrani, iar unde e dragoste, nu mai conteaza nici macar diferenta de varsta. Iubirea nu cunoaste limite de varsta, iar iubirea nu are oglinda ca sa ne privim chipurile in ea, sa ne vedem ridurile sau parul grizonat.
Iubirea traieste prin suflet, iar sufletul se simte, se iubeste si nu se poate vedea decat prin insasi iubirea!
Atunci cand iubim ne indragostim in primul rand de sufletul persoanei de langa noi, de modul in care ne priveste, in care ne zambeste, de felul in care ne vorbeste, de modul in care ne face sa ne simtim. Ne indragostim de sclipirea din ochii acelei fiinte iubite, de rasetul care ne umple viata si sufletul de bucurie, ne indragostim de tot ce inseamna acea persoana.
Si psihologii sustin ca diferenta admisa este de 10 ani. Dar, important este mediul in care au trait partenerii pana s-au cunoscut, valorile care le au fiecare si care nu trebuie sa fie diametral opuse. Pentru cel mai in varsta e important sa nu se simta epuizat, lipsit de multe lucruri pe care le poate oferi partenerului. 
Daca intr-o relatie cei doi parteneri sunt diferiti, ca si conceptii, idealuri, hobby-uri, acea relatie nu va rezista prea mult. Daca vorbim de dragoste, orice diferente apar estompate in ochii subiectilor, de unde si "dragostea oarba", insa societatea le observa. Si poate ca, si ei le vor observa atunci cand sentimentul va disparea.