Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-04-08T19:53:19+03:00
3x+y=-1     ( 1)
x-y=5       (2)
--------------------
3x+y=-1   
x-y=5  | *(-3)
--------------------------
3x+y=-1   
-3x+3y=-15 
-----------------(+)
/ 4y=-16 => y=-4

inlocuin y=-4 in relatia (2) de unde rezulta ca 

x-y=5
x+4=5 => x=1
3x+y=-1
da multumesc ca mi-ai tras atentia dar sincer nu am observat prima data minusul
bafta
2014-04-08T19:56:44+03:00
3x plus y plus x minus y este egal cu minus 1 plus 5
y cu y se reduce
4x este egal cu 4 si x este 1 deoarece 4/4 este egal k 1
pa
sper ca te-am ajutat
3x=-y-1
sorrry nu am vrut sa scriu aici
da bn pa veziti de lucrare ta