Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-04-08T16:45:53+03:00
                                                             Primavara 

            Este luna martie . Suflarea calda a primaverii trezeste la viata intreaga natura . Ea imprastie in jur miresme suave de ghiocei si toporasi .Vantul domol se joaca printre ramurile inmugurite ale copacilor .
         Pasarile calatoare se intorc se  la cuiburile parasite toamna trecuta .
 Oamenii incep muncile de primavara . In livezi curata pomii de crengile uscate , improspateaza pamantul si stropesc cu var trunchiurile . 
        In gradina gospodarii fac straturile pentru legume , zarzavaturi si flori .Muncile de primavara le dau speraante oamenilor ca in toamna se vor bucura de roade bogate .
        Primavara , anotimpul renasterii , aduce intotdeauna in sufletul nostru bucuria de a trai intr-o lume mai buna si mai frumoasa .
       
Comentariul a fost şters
compunerea lui jasminestefan e copiata!!!! si el imi da mie raport,cica!!
MI-AI SPUS CA IN RASPUNSUL MEU LA INTREBAREA STEARSA DE TINE,AIA CU CE E NERABDARE EU AM SPUS SUBSTANTIV,SI ERA BINE,DAR TU AI SPUS CA S-AU STRECURAT NISTE GRESELI. CE GRESELI????
Daca tu consideri ca este copiata te rog sa si demonstrezi asta . Spune de unde a fost copiata sau de la cine . Nu e normal sa acuzi daca nu demonstrezi in acelasi timp ca ai dreptate .