Răspunsuri

2014-04-08T17:04:02+03:00
INTR-O DIMINEATA IESIND CU PRIETENII AFARA AM OBSERVAT CA UN CATEL S-A RANIT,FIINDUMI MILA DA EL LAM DUS LA VETERINAR.PRIETENII MEI ERAU FERICITI CA AM AVUT OCAZIA SA AJUTAM O BATA FAPTURA.
5 2 5
2014-04-08T17:34:28+03:00
Intr-o duminica iesind cu prietenii la o plimbare,mergand pe strada noi am observat ca cerul se intuneca,un prieten de al meu fiind acasa la el ne-a vazut si a mers cu noi,vazand un restaurant el a hotarat sa intram si sa mancam o pizza,mancand pizza ne-am saturat si am hotarat sa mergem la un biliard,jucand biliard cam doua ore ne am plictisit dupa aceea am observat cat era ceasul si hotarandsa mai stam afara unii au plecat acasa..era ora 21 30.
Prietenii mei fiind foarte fericiti si distrandu-se foarte bine au spus ca trebuie sa mai iesim ceea ce am si facut dar intr-o zi ca aceasta am vazut un om spargand geamul unui magazin noi raportandul la politie nu am facut un lucru bun.. sau cel putin asa credeam dar facusem un lucru foarte bun deoarece el era un politist si nu isi merita locul akolo.Mergand acasa le-am spus si rudelor ce s-a intamplat si ne-au felicitat pe noi, noi fiind foarte bucurosi am facut un chef si am sarbatorit o zi intreaga, ne-am distrat foarte mult in ziua aceea.

Sper ca te-am ajutat ;)
11 4 11