Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-07T21:17:41+03:00
3x-3+4=5y           3x-5y=-1
x-8y-4=2               x-8y=6    o inmultim cu -3 si obtinem

3x-5y=-1
-3x+24y=-18  prin adunarea celor 2 ecuatii obtinem
/19y=-19  y=-1

x-8*(-1)=6
x+8=6  x=-2
2 4 2
2014-04-07T21:53:51+03:00
Draga Liudika,
Iti trimit in atasament un fisier cu rezolvarea sistemului. Fisierul este in formate .doc si .docx. Cel putin pe cel in format .doc ar trebui sa il poti accesa fara probleme. Sa-mi scri si sa-mi spui cum te-ai descurcat. Mult succes in continuare!
Prof De Mate