Răspunsuri

2014-04-07T23:08:14+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
N=(√2+√3+1)²-2(√6+√3+√2)
  =2+√6+√2+√6+3+√3+√2+√3+1-2(√6+√3+√2)
  =6+2√6+2√2+2√3-2√6-2√3-2√2
N=6
(N/2)·x=x²+2
6x/2=x²+2
3x=x²+2
x²-3x+2=0
Δ=9-8=1
xunu=3+1/6=4/6 simplificam
xunu=2/3
xdoi=3-1/6=2/6 simplificam
xdoi=1/3
2 3 2