Răspunsuri

2014-04-07T14:36:22+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A.  1·x + 2·x + 3·x + ... + 2010·x = 1005 · 2011
x(1+2+3+...+2010)=1005*2011
1+2+3+...+2010=
2010*(2010+1)/2=
2010*2011/2=
1005*2011

x(1005*2011)=1005*2011
=> x=1

1·x - 2·x + 3·x - ... - 2010x + 2011x = 2012
x(1-2+3-4+........-2010+2011)=2012
1-2+3-4+........-2010+2011=
COnform Euler=1/4 - FOrmula asta se fol atunci cand tinde spre infinit.
 TU VEI AVEA
-1+-1+-1+...+-1+2011=
-1*1005+2011
-1005+2011=1006
x*1006=2012
x=2012:1006
x=2
X trebuia sa fie 2 .. așa arată la sfârșitul cărții .
uite acum refac
In primul rand raspunsul meu nu era incorect iar in al doilea rand nu tu hotarasti asta...poate explica se
bine, asa sa fie
Explicasem mai bine si in plus puteam sa ma razgandesc cum ai facut si tu acum...