Ma ajutati si pemine cu o compunere va rog frumos...Ea spune :
Scrie o compunere de 10-20 randuri in care sa descrii un obiect sau o persoana care te-a impresionat in mod deosebit ..........Si sa prezint motivul impresionarii ...
Va rog macar o ideie sa imi dati..O seara buna !

1

Răspunsuri

2014-04-06T20:43:54+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Colega mea de banca m-a impresionat foarte tare.Ea sta aproape de scoala ,se trezeste de dimineata si merge grabita spre scoala.Fetita ajunge zilnic printre primii elevi din clasa.Este foarte silitoare si intotdeauna atenta la orice ora.Doamna invatatoate(diriginta) o lauda mereu si este un exemplu pentru mine.Sunt mandru ca este colega mea si ma inteleg perfect cu ea.Ma ajuta cu drag cand am nevoie si imi explica in asa fel incat sa pot retine perfect ceea ce ma intereseaza.                         Motivul impresionarii e corectitudinea ei si atentia la scoala,bunatatea ei si mai ales educatia.
sper ca te-am ajutat si sa stii ca nu am copiat nici macar un cuvant de vreo undeva....