Continuă în 15-10 rinduri,povestirea:,,Era sfîrșit de martie.Într-o zi de vineri,mă întorceam de la școală.Mă gîndeam la ale mele,fără să observ ce se întimplă în jur.La un moment dat,...,,
Povestirea trebuie sa fie fictiune,te rog fictiune sa fie!

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-06T19:38:54+03:00
O lumina puternica imi lumina calea. Un zgomot slab rasuna agale de langa mine. M-am oprit si am inceput sa urmaresc luminile colorate.Strangeam  ghiozdanul in  brate cu putere.Langa mine colegul meu ramasese nedumerit si nu mai scotea nici o vorba. Printre crengile inverzite ale unui nuc batran si falnic se intrezareau mai multe nuante de lumini  viu colorate care se deplasau usor spre partea fara frunzis. Cand si-au facut aparitia un obiect parca construit din sticla si inconjurat de o coroana de lumini se apropia incet catre pamant aproape de locul unde ma aflam cu prietenul meu. Am ramas nemiscati , asteptand sa se intample ceva  dar cred ca si daca sa fi vrut sa fugim nu am fi putut deoarece imi simteam picioarele foarte grele. 
    Parca cineva din interiorul acelui obiect ne urmarea  se era atent la miscarile noastre , a fixat una dintre luminile dintre cele mai stralucitoare peste noi , transmitandu-ne pentru cateva secunde o stare foarte linistitoare. Deodata s-a auzit in departare un zgomot ca mersul unei masini si obiectul zburator a disparut lasand o urma alba ca de abur.