Un biciclist a parcurs 33 km in 3 ore.In fiecare ora biciclistul si-a micsorat viteza cu 2 km.Cati km a strabatut in fiecare ora?)

2
33 impartit 3=11 prima ora- 11+2=13, a doua ora 11, a treia ora- 11-2=9

Răspunsuri

2014-04-06T18:27:15+03:00
3 ora un segment
2ora un segment +2km
1 ora un segment +4 km
rezolvare
1. 2km +4 km=6km
2.  33km-6km=27km
3.  27km/3=9km  a treia ora
4.  9km+2km=11km a doua ora
5.   9km+4km=13km in prima ora

1 5 1
2014-04-06T19:27:12+03:00
1. Cu cat a parcurs mai mult in a 2 si a 3 zi in total? 2+2+2=6 2. Daca ar fi parcurs aceeasi distanta in fiecare ora care ar fi totalul? 33-6=27 3. Cat a parcurs in prima zi? 27:3=9 4. Dar in a doua? 9+2=11 5. Dar in a treia? 11+2=13 VERIFICARE: 9+11+13=33 RASPUNS:1-9; 2-11; 3-13.