Răspunsuri

2014-04-05T22:32:52+03:00
X+X²+3y+3y²=72⇒X(1+X)+3y(1+y)=72                                                                                                                                                                                                          2X+2X²+y+y²=54⇒2X(1+X)+y(1+y)=54
2014-04-05T22:33:31+03:00
A) x + 3y = 8           x = 8 - 3y                        x = 8 - 3y                                  
                      ⇔                                  ⇔                                           ⇔
x² + 3y² = 64          (8 - 3y)² + 3y² = 64           64 - 48y + 9y² + 3y² = 64           

x = 8 - 3y               x = 8 - 3y          x = 8 - 3y       x = - 4
                     ⇔                      ⇔                  ⇔             ⇒ S = {4, -4}
-48y = -12y²           -48 = -12y         y = 4              y = 4 

Celalalt se face in mod analog.



poti sa mio rezolvi si pe cealalta te rog
Nu am cum decat daca pui o alta intrebare, aici, in comentariu, nu pot pune simboluri
bn