Răspunsuri

2014-04-05T20:59:19+03:00
La un moment data am observat .. cum doi baieti mari isi bateau joc de un biet om care cersea ei era si orb.Imi iera atat de milă de el .Oamenii de pe stradă mergeau nic nu isi dedeau seama.Eu tot asteptam si ma gandeam ce sa fac oare sa reactionez si posibil sa patesc si eu ceva ,sau sa merg mai departe ca celelalte persoane.Si deodata  omul care cersea a inceput sale voreasca baietilor ''fiiindcă sunt diferit de voi ,va bateti joc de mine? sa stiti ca eu nu va vad dar va aud si inteleg ce fel de persoane sunteti ,persoane cu ură in suflet si fara inimă''  .Baieti au lasat pe bietul om in pace si au mers mai departe.Apoi am mers si eu si am lasat omului care cersea câtiva lei .Si am inteles ca daca daca esti diferit,multe persoane te cred un dusman.

foarte tare , nu este bine sa razi de cineva care are probleme :((
multumec
nu-i asa !
Am avut invedere ''multumesc'' ca mia'ai zis ca este foarte tare dar sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa râdem de cineva cu probleme
poi ,,, chiar asa nu se stie cum se intoace roata !
2014-04-05T21:51:32+03:00
Am auzit un fosnet ciudat care ma ingrozi. In acel moment fac 2 pasi in spate si incep sa tip , iar din acel tufis s-a zarit un iepuras atat de dulce ca o acadea . Imediat m-am de el si i-am dat un nume pe moment , eu i-am zis Rosu deoarece avea o pata rosie pe cap. apoi l-am luat acasa si l-am ingrijit si dupa 4 saptamani l-am dus inapoi in acel tufis unde l-am gasit prima data . ( sper ca te-am ajutat )
1 5 1