Pentru cadourile de craciun s-au cumparat 8 papusi si 32 de masinute. Papusi;;e au costat 336 de lei . 6papusi costa cat 9 masinute .
A) COSTUL UNEI PAPUSI .
B) COSTUL CELOR 9masinute.
C) Costul uinei masinute .
D) Costul tuturomasinutelor.

2

Răspunsuri

2014-04-05T16:00:08+03:00

8 papusi si 32 de masinute
8 papusi=336 lei
6 papusi=9 masinute
------------------------------------------
a) ? papusa
b)?9 masinute
c)?masinuta
d)?toate masinutele

a) 336:8=42 lei (1 papusa)
b) 6x42=252 lei (9 masinute)
c) 252:9=28 lei (o masinuta)
d)9x28=252 lei (toate masinutele)


Comentariul a fost şters
Sper sa-ti fie de ajutor!:)
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
2014-04-05T16:02:54+03:00
A) 336:8=42
b) 6 x 42 = 252
c) 252:9=28
d) 28x32=896
1papusa=42lei
1masina=28 9masini=152 32masini=608