Răspunsuri

2014-04-05T12:47:48+03:00
Era ora 7a.m. Mă aflam în excursie cu colegii de clasă, în Delta Dunării, cu ocazia sfârşitului de an şcolar.Eu şi Mădălina ne-am trezit primele şi am ieşit repede afară pentru a vedea răsăritul soarelui. Pe gazonul din faţa pensiunii roua era nelipsită. Fiind înconjuraţi de apă, aerul era mai rece decât cel de acasă. Păsările ciripeau, soarele se ivea timid pe cer, iar peisajul era de nedescris.După ce s-au trezit toţi, patronul pensiunii ne-a invitat la o plimbare cu vaporaşul. A fost fabulos. Am văzut peştişori, ce se întreceau la saltul deasupra luciului apei, am admirat broscuţele ce susţineau un concert şi am observat cu mare atenţie tot ce trecea prin faţa ochilor mei. Am fost plăcut impresionată de peisajul mirific de acolo, însă am fost surprinsă de viaţa grea pe care o duc locuitorii din deltă.Seara, am făcut un foc de tabără, am jucat cărţi şi am povestit. Toţi eram foarte obosiţi după o zi petrecută în Delta Dunării, însă a meritat efortul.

2014-04-05T12:51:31+03:00
Delta DUNARII esteexotica ,misterioasa ,salbatica.ESTE locul unde fluviul si-a facut culcusul in lungul lui drum spre mare,unde apa si pamantul fac casa buna ,iar pelicanii saruta cerul.
Un tinut parca din alta lume care are intotdeauna cate ceva de aratat.Diminetile sunt mereu superbe ,lumina mereu se strecoara printre crengile copacilor foarte stralucitoare.Cand o adiere de vant asi face aparitia ramurile salcilor prin viata,si incep a dansa prin vazduhul abia atins de razele soarelui.Mireasma florilor transmite in sufletul omului multa melancolie.sarim in barca imediat ce rasare soarele si ne indreptam spre Sulina pana acolo  este cale lunga ,nici bine nu ajungem la TULCEA si deja ni se dezvaluie Delta.