as dori o compunere cu trei pisicute care traiau in subsolul blocului, cu final fericit! multumesc! si daca se pai poate inca o compunere cu finalul; ''Cand a zarit lumina de la fereastra casei, a rasuflat usurata si a scos un miorlait moale.''MULTUMESC, ASTEPT!

1
Multumesc, mi-ai fost de mare ajutor,ffff. frumoasa!
mltumesc si npc

Răspunsuri

2014-04-05T13:13:06+03:00
Era odata o fetită pe nume Mela ,parintii ei erau foarte ocupati sa sa aiba atat de multa grija de fetita,asa ca ea era mereu singura tristă si nu avea prieteni.Odata intro zi vedea de la scoala avăzut sub un copac, un cos cu 3 pisicute in el.Fetei ii era atat de milă de micile vietăti ,asa ca le luase cu ea .Mergând pe drum se gandea oare ce o sa zică părintii ei de aceste pisicute.Asa ca mai bine ,se gândea Mela este sa sa le tină in subsolul blocului si va avea grijă de ele.In fiecare zi fetita avea grijă de acele pisici si ea socotea sa lele sunt prietene ei,fără ca parintii ei sa stie ceva.Trecură câtiva ani,Mela crescuse mare avea simulti vrieteni si era fericită ,chiar daca se mai ducea sa mai vada pisicile din cand in cand nu le mai iubea atat de mult.Intro dimineata cand Mela sa dus sa vada ce mai fac pisicile sale ,ele au dispărut .Fata era atat de tristă a inceput a plinge si nu se mai oprea.Apoi peste cateva zile ,Mela stătea si privea pe geam stelele sia auzit deodata un mieunat domol,erau chiar pisicile sale .Fata se bucura mult a iesit repede afara a luat pisicile in brate si a inceput a plinge de bucurie...
Chiar daca erau doar niste vietăti ,Mela a inteles ca pentru ea erau mult mai mult si prietenii adevarati niciodata nu te vor lăsa.
Sper s ate'am ajutat ..scz daca nu e tatd e reusită si scz si  de unele greseli de ortografie. !!
2 3 2