Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-05T11:38:57+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Este prima zi de vara si bucuria din sufletul meu nu conteneste.Privesc in jur si este multa iarba verde,fluturi sunt cu miile iar florile colorate parca zambesc.Este o zi cu un soare arzator ce ma indeamna sa caut copacul cel mai apropiat si umbros.Ceeea ce vad in jurul meu e un peisaj mirific si imi face sufletul sa se emotioneze de atata frumos.Pe cerul curat si senin se vad pasari ce se joaca in felul lor si milioane de gazulite isi cauta floricelele preferate.  Cantece e pasari imi incalzeste inima si imi da o stare e bine.Vara este minunata!A fost o zi incantatoare!!!!!!!
63 4 63
2014-04-05T11:55:21+03:00
                                     O zi de vară.
     Este vară. Marea aurie, în adierea vântului, provoacă valurile calde. Copiii au luat vacanță. Ei se duc la țară, la mare, la plajă, la joacă.... 
     Într-o zi, am ieșit la joacă afară. Eu și prietenii mei, ne-am gândit să-i facem o farsă celui mai mic prieten al nostru, Alex. L-am chemat și pe el afară. Ne-am ascuns după bloc. Când a ieșit din scară, a călcat exact în aracetul pe care l-am pus pe scări. El numai putea să meargă. După, i-a venit ideea să se descalțe. I-au rămas papucii în aracet. A venit desculț. Noi ne-am spart de râs. După ce i-a trecut supărarea. Am continuatsă ne jucăm până seara.
     A fost o zi încântătoare!
17 3 17