BUNA! In saptamana altfel voi deveni profesor... si nu prea stiu ce sa fac... Vreau ceva demn de un profesor, dar si ceva interesant fiindca copii din clasa mea sunt hiperactivi si nu vor fi atenti la o lectie de gramatica spre exemplu.Mersi! Astept raspunsuri!

2
Cateva idei ptr activitatile in aer liber :
-Sa faca toti impreuna un proiect, ev. o harta a vecinatatii (dupa o plimbare prealabila in jurul scolii); sa confectioneze ei strazile, pacurile, cladirile etc asa cum le-au retinut , apoi ev. sa-si dea fiecare cu parerea ce ar schimba sau cum ar imbunatati ei vecinatatea
-Sa colectioneze ceva in timpul unei drumetii; de ex. pietre (care pot fi apoi sortate dupa forme, dimensiuni culori… apoi pictate etc)
o singura problema... este foarte dragut ceea ce ai spus tu dar ideea este ca eu am o lectie de limba romana.. ceva legat de limba romana.. poate un joculet daca stii
a ok .
Daca aveti o sala in care puteti sa va uitati la un film,ar fi o idee buna,dar sa fie unul care sa le atrage atentia copiilor dar si educativ.
DIN PACATE NU AVEO O SALA ATAT DE BINE DOTATA...

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-05T09:40:19+03:00
1.Ai putea face jocuri legate de limba romana ,sa imparti clasa in diferite grupuri si sa dai intrebari ,la urma alegeti grupul care stie mai multe.
2.Sau sa dai intrebari din viata fiecarui elev ,se aleg 10 elevi si le dai intrebari ,fiecarui raspuns corect le adaugi un punct ,iar cel cu mai putine puncte va fi eliminat vana la final se va alege chistigatorul.
3.poti sa dai elevilor sa alcauiasca texte,poezii,si diferite lucruri interesante
4.Ca tema pentru acasa le poti da sa facă reviste sau alte chesti interesante...
Etc...Sper ca te'am ajutat 

CRED CA VOI ALEGE SA DEAU ACEL TEST... DAR MAI ASTEPT RASPUNSURI FIINDCA MAI AM DESTUL TIMP DIN ORA SI TREBUIE SA IL OCUP IN ALT FEL
DAU*
Comentariul a fost şters
2014-04-05T09:44:49+03:00
Pai, eu m-am gandit asa:
Puteti confectiona o felicitare de Paste ..

Sau ai putea organiza chiar tu o excursie la Lacul Nistru  in care va puteti distra cantand un cantecel. 
Noi in scoala altfel asa vom face.
Sper ca te-am ajutat cu ceva macar!


DA... CU EXCURSIA NU PREA ESTE INDICAT... DAR FELICITAREA ESTE O IDEE BUNA