Răspunsuri

2014-04-04T20:09:19+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                                                De Paște
       Este început de aprilie. Familii, tineri, copii, îi gasești în toate magazinele. Pe deasupra au început sa pocnească mugurașii copăceilor. În aprilie este o sărbătoare magnifică, Învierea Domnului Nostru Iisus Hristos. Mai pe scurt, Paștele. 
       De Paște copiii pleacă îmbrăcați cu hăinuțe noi. Dar și ceilalți. În ziua de douăzaci aprilie, prichindeii merg să ia o gură din vinul sfințit de la biserică și o bucată de anafură. 
       Înaine cu câteva zile. Când femeile lasă geamul deschis la bucătărie iese un miros de ai vrea să stai numai acolo. Mireasma cozonacilor, a drobului, salată beuf, friptură de miel, pască, și cea mai importantă mâncare sunt ouăle roșii.
       Ce frumos e în luna aprilie!
236 4 236
pastele este o sarbatoare complet diferita de inviere , doarece in biblie scrie ca Pastele se sarbatorea si inainte ca Isus sa apara pe pamant si consta in taierea unui miel ca jertfa pentru Dumnezeu . ,
si mai scrie ca a fost rastignit intr-o zi de Paste
Mersi pentru compunere am luat 9 la romana e bun si ala=)
mersi si mie mi-a fost de folos voi vedea ce nota o sa iau