O compunere de 5 6 randuri despre cea mai buna prietena DAU CEL MAI BUN RASPUNS

2
Cea mai buna prietena nu este o fata perfecta.Fiecare persoana are defecte, nimeni de pe acest Pamant nu-ti va putea fi alaturi vreodata in absolut orice pentru ca exista contexte in care pur si simplu nu poti implica pe oricine, indiferent de cat de buna prietena iti este.Se poate intampla sa fie impiedicata de circumstante sa iti fie alaturi ascultandu-te,nu pentru ca n-are timp de tine,ci din cauza imprejurimilor care o constrang.Plus ca este capabila sa iti ia apararea in fata altora.
eu asa o vad:)
foarte frumos

Răspunsuri

2014-04-04T18:04:38+03:00
Cea mai buna prietena a mea poarta numele Valeria. Este o fire sensibila, 
foarte iubitoare, invata bine. 
ms
Prietena mea are numele andreea.si ea are defecte ca orce persoana eu no judec pentru cum arata si pentru cu este ea in suflet si dac ne mai cert\m uneori ne impacam.
imi place si pe prietena mea o cheama Andreea.
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-04T18:06:16+03:00
Ne-am cunoscut acum vreo doi ani în urmă. Cum? Nu ştiu. Nu ne aducem aminte. Cred că prietenia noastră se continuă dintr-o altă viaţă. Ne-am trezit una în viaţa celeilalte în mod întâmplător, iar dacă e cu putinţă, mi-aş dori să mergem în continuare  până la capăt. Probabil că în viaţa următoare ne vom reîntâlni fără să ştim ce ne leagă. Poate vom avea ocazia  să ne îndreptăm greşelile din prezent. Regret însă certurile, discuţiile pe care le-am avut. Într-un fel ne-au adus mai aproape, dar pe de altă parte, există o linie aproape invizibilă care ne desparte. Îmi place să o ascult, să-i ascult poveştile, întâmplările, grijile care o macină. Îmi place să petrec timpul alături de ea povestindu-i trecutul. Oarecum am rămas blocată undeva în trecut. Am rămas blocată la momentul când mi-am dat seama că nu-i pot povesti prezentul. De câte ori încerc, mă opresc. Prefer să o ascult pe ea. Nu pot să-i împărtăşesc bucuriile, gândurile, grijile. Am încercat de nenumărate ori. Dar am simţit aceea linie fină, aproape imperceptibilă care se trasează de fiecare dată când îi vorbesc.  Dar poate pe viitor, peste ani, o să putem îndepărta orice fel de graniţă. Pe final, vreau doar să ştie că este o persoană specială în viaţa mea, o prezenţă benefică şi sora pe care mi-am dorit-o din totdeauna. Ceva gen