Pentru tema la romana am nevoie de o scurta naratiune de 10 randuri in care sa folosesc complemente circumstantiale de loc sau propozitii circumstantiale de loc pentru a preciza locurile in care se desfasoara actiunea. aleg cel mai bun raspuns !

2

Răspunsuri

2014-04-04T18:09:55+03:00
E o zi foarte calduroasa de vara.Impreuna cu prietenii ne-am hotarat sa mergem la o mica plimbare im parc sa ne mai racorim putin. De aici poti spune ce ai facut..etc
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-04T18:19:52+03:00
Într-o dimineaţă însorită, la casa prietenei mele celei mai bune câinele ei , Cleo , lătra afară de m-a trezit şi pe mine şi pe Alexandra. Ne-am trezit şi ne-am apucat să mâncăm şi să ne spălăm..Noi două am înfiinţat o campanie prin care vindem prăjituri în cartier, iar banii pe care îi câştigăm îi donăm oamenilor neajutoraţi. Am pornit prima dată la casa domnului Popescu. El ne-a invitat în casă pentru a discuta pe această temă. Ne-a întrebat de cât timp am înfiinţat această campanie şi multe alte chestii. Apoi am mers la magazinul doamnei Lila. Ea ne-a cumpărat prăjiturile şi ne-a dat şi câteva dulciuri gustoase. Am mai fost până la câteva case iar apoi am fost la şcoală pentru că ne-a chemat doamna dirigintă să facem cumva să dezvoltăm această idee cu campania. Am mers cu toţii în centrul oraşului, şi am dat împărţit nişte fluturaşi pentru a răspândi această minunată idee. Ziua s-a încheiat acasă la Alexandra, povestind cu familia ei despre cele întâmplate în ziua respectivă.
3 5 3