Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-03T21:23:21+03:00
Uite un exemplu poate te va ajuta:
Leaganul copilariei mele

Copilaria este lumea mirifica din care lipseste tristetea. Aici, copiilor li se citeste mereu pe fese veselia, iar grijile îi ocolesc cu încăpățânare. În acest tărâm al fanteziei, buzele lor știu doar să râdă, iar sufletele lor zboară precum fluturii suavi în lumina caldă a soarelui de primăvară. Inocența cu care copiii își trăiesc copilăria este asemenea gingășiei prin care florile gustă din splendoarea vieții.

Atunci când vorbesc despre copilărie, primul meu gând este legat de cel mai frumos lucru pe care îl are orice om pe acestă lume: mama. Zâmbetul ei cald m-a întâmpină de la primele secunde de viață. Glasu-i liniștit mi-a șoptit povești seară de seară și mi-a deschis drumul spre calea viselor frumoase. Chipul ei luminos mi-a călăuzit pașii pe tot parcursul copilăriei. Pentru copilăria mea, mama a fost pentru mine exact ce înseamnă razele soarelui pentru petalele plăpânde ale unei flori: viață și speranță.
povestesteti copilaria intimplarile amuzante shi cele neamuzante
2014-04-03T21:23:51+03:00
Gandestete la tot ce ai facut in copilarie , nazdravanii  etc .  si punele intr-un leagan de exemplu " Eu am varsat uleiul la flori crezand ca este apa " Dupa ce ai facut mai multe propoziti cu nazdravaniile din copilaria ta spune ca le tii in suflet ca intr-un leagan care se leagana mereu aducandu-ti aminte de momentele copilariei . 

Sper ca te-am ajutat !

2 2 2