Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-04-03T21:29:34+03:00
1.cate gaini sunt?
80-43=37gaini
2.cate rate sunt?
80-38=42 rate
3.cate gaini si rate sunt?
37+42=79
4. cate curci sunt?
80-79=1 curca
2014-04-03T21:51:55+03:00
Curci+rate+gaini=80
curci +gaini=43
-----------------------------------
rate=80-43=37


Curci+rate+gaini=80
Curci+rate=38
---------------------------------
gaini = 80-38=42

Curci=80-37-42=1
1 4 1