Răspunsuri

2014-04-03T18:38:14+03:00
Rosii=3* vinete
ardei=rosii-19
vinete
345=rosii+ardei+vinete
345=3*vinete+3*vinete-19+vinete
345=7 vinete-19
7vinete=345+19
vinete=364/7
vinete =52kg
rosii=3*52=156rosii
ardei=156-19=137
1 4 1
2014-04-03T18:40:22+03:00
Cate kg de vinete a adus taranul la piata?
345kg:3kg=115kg
cate kg de rosi a adus taranul la piata?
115kgx3kg=345kg
cate kg de ardei a adus taranul la piata?
345kg-19kg=326kg
cate kg de legume a adus taranul in total?
115kg+345kg+326kg=786kg

1 5 1