Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-02T22:33:15+03:00
 O fată de 24 de ani a decis să înceapă să facă sport. Cum nu avea timp să se ducă la o sală amenajată, a decis să înceapă să alerge în jurul blocului în fiecare seară. În una din seri a dat peste un cățel tare simpatic și cei doi au devenit prieteni. Fata îi dădea zilnic ceva să mănânce, iar cățelul alerga cu ea.Într-o zi, în loc de un singur cățel erau 10 dulăi mari care o lătrau de mama focului pe fată. Deși ea a încercat să vorbească cu ei și să-i liniștească cățeii veneau din ce în ce mai aproape să o muște. Speriată, fata din compunere a fugit până în casă, unde o aștepta mama ei râzând de pățanie.Concluzia? Fuga este rușinoasă atunci când râde cineva de tine, dar este sănătoasă pentru că fata a scăpat fără mușcături.
e cea mai buna???
mersi mult!! success cu texul. ti-a placut nu?
da
ii frumos si imi place
ma bucur
2014-04-02T22:37:07+03:00
                                                       peripetiile copilariei
 
     intr-o zi de vara, prietenii Mariei s-au hotarat sa ii faca o farsa acesteia. Au planui sa o sperie, cand a venit de la scoala au asteptat-o.
  La coltul gardului un caie mare ii pandea pe acestea, la un moment dat cainele a navalit pe iei ..toti fugeau de manca pamantul dar cainele in urma lor...Maria privea razand la prietenii iei care figeau.
  Concluzie fuga e rusinoasa dar e sanatoasa.