b) Un calator a parcurs un drum de 618,4 km in doua etape.In prima etapa a mers 3,5 ore cu viteza de 62,4 km/h,iar a dua etapa a durat 4ore.Cu ce viteza a mers in a doua etapa....Va rog urgent.....Sa-mi puneti cu tot cu rezolvare nu doar raspunsul VA ROG URGENTTTT!!!

1

Răspunsuri

2014-04-02T17:59:37+03:00
62,4*3,5=218,4 km in 3,5 h
618,4-218,4=400 ramasi de parcurs a 2 a etapa
400/4=100 km /h