Răspunsuri

2014-04-02T17:39:08+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A-b=7
(a+b):(a-b)=13
(a+b):7=13
a+b=7x13
a+b=91
daca a-b=7,atunci a=b+7
deci inlocuim a in relatia a+b
b+b+7=91
2b+7=91
2b=91-7
2b=84
b=42
a=42+7
a=49
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-02T17:39:21+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
D=7
s:d=13
s:7=13
s=13x7
s=91

Deci s= suma=91
d=diferenta=7

a+b=91
a-b=7
a=b+7

b+7+b=91
2xb=91-7
2xb=84
b=84:2
b=42
a=b+7, adica
a=42+7=49
41+48=91?????????????????????????????????????
zi unde?
ok
42+49=91 ce ai ma