La un depozit s-au adus in 3 zile 860 kg de legume.In primele 2 zile s-au adus 428 kg de legume, iar in a doua zi si a treia zi 543 kg de legume.Cate kilograme de legume s-au adus in fiecare dintre cele 3 zile? Va rog ajutatima :)

2

Răspunsuri

2014-04-02T15:18:08+03:00
1. Cate kg s-au adus in a treia zi?
428+c=860
c=860-428
c=432

2. Cate kg s-au adus in prima zi?
a+543=860
a=860-543
a=317

3. Cate kg s-au adus in a doua zi?
317+b+432=860
749+b=860
b=860-749
b=111

VERIFICARE:
317+111+432=860?
860=860 A
1 5 1
2014-04-02T15:19:31+03:00
Cate s au adus in a 3 zi 860-428=432  cate s au adus in 1 zi 860-543=317 cate in a 2 a 428-317=111