Andreea citeste 24 pagini intr-o ora, iar fratele sau mai mic, Mihai, citeste numai 10 pagini. Cu cate pagini citeste mai mult Andreea decat fratele sau in decursul a trei ore??

2
de clasa 3a
24x3= 72 (cat citeste Andreea in 3 ore) 10x3=30 (cat citeste fratele ei in 3 ore ) 72-30=42 (cu 42 mai multe )
24x 3=72 (citeste andreea in 3 ore) 10x 3 = 30(citeste mihai in 3 ore) 72-30 = 42 (pagini citeste mai mult andreea decat mihai) R: 42 pagini

Răspunsuri

2014-04-02T14:31:37+03:00
24-10= cu14 pagini mai putin citeste Mihai , 14*3= 42pagini cieste mai mult sau mai poti face in felul urmator:
24*3=  72
10*3=30
72-30= 42 
2014-04-02T14:41:06+03:00