Buna ma puteti ajuta va rog?

Redacteaza o compunere de cel putin 10 randuri in care sa imbini povestirea si descrierea,pornind de la urmatoarele ideei.

Luna dansa linistita in ocuri argintii pe suprafata lacului deasupra capetelor noastre,flacarile focului de tabla aruncau umbre de lumina inspre ramuri parca insufletita de copaci lor din poiana.

1

Răspunsuri

2014-04-02T00:53:13+03:00
  Luna dansa linistita in ocuri argintii pe suprafata lacului deasupra capetelor noastre,flacarile focului de tabla aruncau umbre de lumina inspre ramuri parca insufletita de copaci lor din poiana. Noi stateam intisi pe iarba proaspat cosita si admiram cum stelele inainte de culcare dansau pe langa mareata luna argintie , care presara pulbere de argint peste noi . In cateva clipe am adormit . In jurul nostru s-au adunat pomii si animalele care nu stiau ce se intamplase cu noi , insa luna care presarase peste noi praf de somn le spusese ce se intamplase . Florile erau imbracate in hainute fine de catifea , iar pe cap aveau palarioare tesute cu fir de aur . Copaceii erau si ei dichisiti , dar cu totul si cu totul alte haine : pe crengute aveau inele , pe ramuri aveau bratari , iar pe trunchi aveau rochii de seara presarate cu sclipiri de argint . Animalutele se pusesera si ele langa noi ca sa se incalzeasca si din neatentie , mareata si fabuloasa luna presarase si peste ei praful magic din gentuta . In cateva clipe toti au adormit , dar imediat la lasarea zorilor si-a facut aparitia cavalerul Soare care ne-a trezit la timp pe mine si pe prietenii mei , iar luna cu fecioarele ei , stelele , s-au bagat in patuturile lor de catifea , culcandu-se .

  Sper ca te-am ajutat !
1 5 1