Sunt de cateva ore pe site si vreau sa va inchid cu aceasta intrebare.Dumnezeu exista pentru a face bine oamenilor si pentru al impiedica pe diavol,dar Dumnezeu e asa de bun incat nu il distruge pe diavol.Deci Dumnezeu nu il poate distruge pe Diavol pentru ca fara el Dumnezeu nu ar mai putea exista,adica cu ce scop ar mai fi el,daca sursa raului ar fi distrusa?

2
Deci Dumnezeu exista dar din cauza oameniilor ca sunt prea rai .. diavolul nu o sa ”moara” niciodata , daca te uiti in jurul tau copii din ziua de azi stiu numai sa injure si au uitat complet de bunul simt.Dar , cand dau cu capul de sus ,, se roaga la Dumezeu.. Dumnezeu exista nu numai pentru a se lupta cu raul , dar si pentru noi... pentru siguranta noastra.. asta e parerea mea :)
Pai asta e ideea Ruxandra daca Dumnezeu se lupta pentru siguranta noastra dc ne tine in acest pericol?
Ca sa vedem si noi cat de greu este si sa incercam sa indreptăm greseliile facute.. daca nu am mai fii in pericol ar fii prea usor pentru noi ... si nu am mai avea ce sa facem pe pamant daca totul ” este lapte si miere@
ce placuta e o discutie din asta la 2 noaptea... face bine la insomnii
bah vere, deci dumnezeu exista ca sa iti pui u intrebari, sa nu poti dormi noaptea linistit ca de ce exista el :))) daca el nu ar fi existat, u ai mai fi pus intrebarea asta aici? :))) NU!!! u de ce existi? asta nu te intrebi? ;)

Răspunsuri

2014-01-18T01:58:17+02:00
In primul rand, binele si raul sunt in mare parte relative, ce bun pentru tine poate fi rau pentru altul si invers, deci sa zici ca raul e la fel si binele la fel inseaman o planeta plina cu persoane identice tie, asa ca raul nu poate disparea
2014-01-18T01:58:21+02:00
Scopul domnului este ,si spera ,ca si pe Lucifer sa il readuca pe calea ceea buna.Esista bine si rau,pt a fi un echilibru in univers,fara de care nimic nu ar mai exista,este ca un test,daca nu treci prin rau nu poti intelege binele ca apoi sa sti sa il pretuiesti:)