Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-04-01T19:25:53+03:00
În România nu există un proces real de adopţie al maidanezilor, în fapt adopţia până acum a fost tratată superficial şi a permis celor care au interese financiare să lase câinii pe străzi, să-i scoată din adăposturi fără formalităţi complexe (registre, microcipări, controale), lucru care a dus la creşterea numărului de câini pe stradă şi concomitent creşterea numărului de victime ale acestora.
Dacă nu vor fi eutanasiaţi după 30 de zile de stat în adăpost, numărul maidane
zilor şi avictimelor acestora va creşte de la an la an, iar România va avea foarte mult de suferit prin pierderea turiştilor şi a investitorilor străini, mai exact, o bilă neagră în plus la capitolul imagine de ţară europeană membră a Uniunii Europene.Cainii maidanezi trebuie eutanasiati pentru ca reprezintă un real pericol public pentru populaţie, după cum demonstrează cazurile copiilor şi adulţilor ucişi de maidanezi, precum şi numărul în creştere al persoanelor atacate şi muşcate, costurile îngrijirilor medicale pentru victime fiind mult mai mari decât costurile eutanasierii câinilor comunitari.

1 1 1
  • Utilizator Brainly
2014-04-01T19:28:55+03:00
Urasc cainii ma enerveaza dar de aici si pana la moarte ii prea departe totusi is suflete si nu trebuie sa-i pedepsim .Noi suntem devina ne trebuie animale de companie si cand ne plictisim le abandonam si asa facem din fiinte dragute animale razbunatoare .Caci  din acest motiv sunt asa de violente .Odata ce s-au obisnuit cu ideea ca oamenii sunt atat de rai devin si ei la fel . Ar trebui sa-i pretuim si sa-i iubim . Da sunt animale vagaboante , salbatice dar sa nu uitam ca  noi le-am transformat daca ar fi sa  schimbam ceva ar trebui sa ne uitam in oglinda si sa ne vedem defectele . Chiar daca eutanasiam la nesfarsit orcum vor exista animale abandonate mereu . DECI ACEASTA METODA ESTE DATA DE OAMENI DE SUS CARE VOR SA SE SPELE PE MAINI DE ACEASTA PROBLEMA RAPID FARA SA SE STROFOCE . 
1 1 1