Răspunsuri

2014-04-01T18:54:00+03:00

R+V+A=240

R=3xV

A=R-19   =>A=3xV-19

3xV+V+3xV-19=240

7xV-19=240

7xV=240+19

7xV=259

V=259:7

V=37 kg vinete

R=3xV=3x37=111  kg rosii

A=R-19=111-19=92 kg ardei

verificare:37+111+92=240 kg in total