Redactati o compunere de10 randuri in care sa explicati semnificatiile poetice ale versetului "si mila ta ma va urma in toate zilele vietii mele,ca sa locuiesc in casa domnului,intru lungime de zile"

1

Răspunsuri

2014-04-01T18:18:12+03:00
Titlui compuneri va fi:
                      CREDINTA IN DUMNEZEU
Pe parcursul vietii noastre , parerea noastra despre religie , despre lumea in care traim se schimba in functie de experienta de viata pe care o dobandim si in functie de anumiti factori cu care interactionam anumite intamplari din viata noastra.Inca de mici copii decand incepem sa constientizam existemta noastra ,suntem educati intr-un fel sau altul in functie de religie, credinta , dar exista si persoane care nu au aceste principii carora nu are nimeni sa le inpuna si astfel ei de departeaza de Dumnezeu. Doar in cele mai grele momente simpt nevoia de aceasta apropiere dumnezeiasca, dar cand ajutorul divin nu apare , dispare si farama de credinta care mai exista.
Dar Dumnezeu exista, iar casa lui este BISERICA de aceea e bine ca oamenii sa mearga in casa lui sa se roage pentru cei slabi de ingeri cu evlavie. Dumnezeu ne iarta toate greselile , dar pentru asta trebuie sa credem in el , sa ne rugam si sa ne caim in fata Lui.
Aceasta a fost compunerea sper sa iti placa si spor la scris sper sa iei nota mare pe aceasta. P.S.- eu am luat 10 :)