Răspunsuri

2014-04-01T16:40:43+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Insusiri fizice - ochi albastri  , buze rosii , obraji imbujorati 
Trasaturi morale - buna , intelegatoare , inteligenta , 
Nustiu daca te referi la insusiri fizice sau morale asa ca le-am scris pe amandoua si iti alegi si faci ceea ce vrei .
30 3 30
2014-04-01T16:55:59+03:00
Cand cineva ma pune sa fac portretul unei persoana, ratiunea ma ghideaza catre portetul mamei.
Mama , este un cuvant plin de magie si de farmec, care infatiseaza persoana cea mai draga si cea mai iubita de fiecare fiinta. Ea este cea care mi-a vegheat primele zile de viata. Reprezinta simbolul iubirii neconditionate.Ea este modelul meu in viata .
Mama mea, are parul lung si castaniu, purtat de adierile line ale vantului spre zarea indepartata . 
Ochii albastrii, patrunzatori,care se imbina intr-o perfectiune completa cu azuriul ,plin de farmec al cerului , ma intampina mereu cu dragoste si caldura si ma privesc intotdeauna cu duiosie .
Zambetul dulce ascunde , glasul melodios si cald care ar readuce si auzul surdului, ar readuce si zambetul nefericitului si ar bucura pe fiecare.                                      
Mereu cand o privesc, nu inteleg cum se pot îmbina ,atat de natural,de firesc, de dezinvolt, în aceeași fiinta, inocenta,bucuria,gingasia, placerea de viata și puterea vitala a unui copil cu eleganta ,gratia,rafinamentul, feminitatea unei femei.

55 4 55