Răspunsuri

2014-04-01T16:41:10+03:00
Este un copil de vreo 8 anisori, aspectul lui exterior find prin in doar cateva cuvinte :" l-am gasit imbrcat in maior de rosirori,in uniforma de mare tinunta."
Ionel Popescu, personajul de opt anisori este imbracat “ca maior de rosiori, in uniforma de mare tinuta”. Ionel se comporta ca un baiat rasfatat si este prost crescut, neastamparat, crud, arogant si foarte violent. Lipsa lui de educatie ne este dezvaluita prin intermediul evenimentelor care se petrec pe parcursul vizitei la Doamna Popescu, mama lui Ionel. Ionel il tutuieste pe musafir, mananca dulceata direct din borcan, bate toba, ataca cu sabia, varsa cafeaua pe musafir jucandu-se cu mingea in
casa si, in final ii pune musafirului dulceata in sosoni. Ionel nu e numai neastamparat, ci este cu adevarat lipsit de educatie si respect, nefacand distinctia dintre ce este permis si ce este interzis copiilor. Vinovata de atitudinea gresita a copilului este mama care nu se impune si nu este responsabila in fata copilului. Ea ii permite lui Ionel chiar sa fumeze, moment in care copilul lesina. ( Aceasta este continuarea )