Redacteaza o compunere de 10-15 randuri, in care sa prezinti o intamplare(reala sau imaginara) petrecuta intr-o pestera.

1
Eram intr-o pestera cu ptieteni mei in aceea pestera iesisera un ura foarte mare eu si prieteni ne-am speriat atat de rau ca am luat-o la fuga dupa aceea ne-am intors inapoi la pestera dupa ce ursul aceela mare a plecat in padure .Eu si prieteni mei am stat pana mai tarziu in pestera si ne-am distrat de minune acolo .Mi-a placut foarte mult in pestera aceea care era foarte mare .Panal sa ajungi la pestera trebui sa mergi vreo 12-12 km am mers foarte mult si apoi ajunseseram la pestera
nu stiu daca am facut bn

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-01T00:06:28+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Era o zi frumoasa de vara.Eu , impreuna cu mai multi prieteni am iesit afara. Obiceiul nostru era de a ne petrece timpul in padure , asa ca , la fel am facut si acum.
Bineinteles ca daca am venit acolo ,  trebuia sa ne jucam , asa ca am  votat ce sa facem astazi . Cea mai buna idee a fost a lui Andrei , si anume aceea de a fi exploratori . Am inceput sa rascolim padurea , incercand sa descoperim ceva intereseant . Deoadata , unul dintre noi a cazut intr-o groapa, care era foarte bine ascunsa de niste pietre. Ne-am panicat toti si am inceput sa tipam. Nu stiam ce sa facem si ne gandeam  numai la lucruri rele. Deodata , cel care a cazut a strigat:
-Hey ! Veniti! Trebuie sa vedeti asta! Este o pestera! 
Eram  foarte uimiti . Nu stiam ce sa facem . Pana la urma ne-am aruncat pe rand in pestere. Era cu adevarat uimitor. Acum aveam cu adevarat ceva de exlorat. Cine stie ce vom gasi inauntr-ul ei . E clar ca cineva a vrut sa o ascunda. 
 Pe langa faptul  ca in fiecare zi ne aventuram in ea pentru a gasi lucruri noi , ne-am facut si o camera secreta. Ne-am adus acolo diferite lucruro , am facut curat si ne petrecem fiecare zi  in pestera noastra , cum ii spunem noi .
105 4 105