Răspunsuri

2014-04-02T01:01:06+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Denumire firma: Alcala SRL
DOMENIU DE ACTIVITATE: agentie de turism
Locatie: Strada Merilor, nr. 56, Pitesti, jud. Arges
Date de Contact: Dina Ion, director comercial, tel. 0710000000,
Email: [email protected], www.alcalatur.ro
Cod fiscal: J/1998/1425000

Descriere:
Firma a luat fiinta in anul 1998 in Pitesti de catre Dl. Dina Ion fost expert de turism la o firma de renume de nivel national. Scopul acestei firme este realizarea de pachete vacationale se de team building pentru firmele de nivel mici si mijlocii care nu dispun de suficiente resurse pentru a si permite cheltuieli ridicate.
Drept clienti tinta sunt luate in vedere firmele mici si mijlocii care reprezinta circa peste 86 la suta din totalul firmelor ce activeaza in Romania.
Prin includerea de ghizi si traineri cu capacitati lingvistice avansate (limba engleza, spaniola, franceza, germana, chineza si japoneza) se urmareste atacarea segmentelor de piata corespondente si dincolo de hotare.
Pentru promotionarea activitatii firmei se urmareste atat prezenta din ce in ce mai ridicata pe saiturile de profil (site propriu, prezenta in social media, Google Ad-words) cat si un incipient inceput la targurile de turism in strainatate: Madrid, Berlin, Londra, Viena, Istanbul etc.

Concurenta:
Exista in acest sector comercial o concurenta relativ ridicata; totusi pentru contracararea acesteia se urmareste realizarea de pachete cu o serie de bonusuri: la un numar de 10 persoane 2 pers in plus gratis, transport inclus pe distante reduse, mic dejun inclus etc.
1 1 1