Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-31T16:00:32+03:00
1 Cati iepurasi s-au produs?
36-6=30 iepurasi
2. Cate anumalute de plus s-au produs in total?
30+36=66
3. Cate cutii s-au folosit la asamblare?
66:6=11 cutii

2014-03-31T16:04:42+03:00
Raspuns:36-6=30 (iepurasi)    36+30=66 (jucarii in total)    66:6=11 (cutii)        


1 3 1