Răspunsuri

2014-03-30T23:21:35+03:00
A fost odata o planeta indepartata numita Omniton 5 pe care locuia o rasa de extraterestri super avansati technologic care ajunsesera la un asemenea stadiu de dezvoltare incat practic nu se mai miscau din casa decat ca sa se imperecheze.In restul timpului stateau la calculator, numit ordinator de interes personal si faceau afaceri intr-o lume virtuala construita de ei. Absolut toata activitatea lor se desfasura in jurul domiciliului, niste habitate rotunde asezate pe niste bete inaltate la diferite inaltimi, astfel incat sa se suprapuna si incat sa ocupe cat mai eficient spatiul limitat de pe planeta lor.

Totul venea la acesti extraterestrii gata servit acasa, mancare, aparatura, imbracaminte, divertisment. Strazile erau mai tot timpul pustii inafara de sambata seara cand majoritatea Omnitonielor se deplasau pana la o cunostinta de sex opus (unul dintre cele 4 sexe) pentru a se inmulti (sau a simula inmultirea).
Mai toti lucrau de acasa si in general aveau o camera pentru fitness. Principalele lor ocupatii erau legate de munca, putin si de divertisment, dar cel mai multe legate de rezolvarea PROBLEMEI.PROBLEMA aparuse cam cu 2000 de ani inainte, cand un Omnitonian a carui casa functiona ca un observator astronomic descoperise ca departe in intunericul universului se deplasa o cometa uriasa cu traiectorie fixa spre planetele lor ( pentru ca Omnitonienii mai aveau colonii si pe alte 2 planete).

SOLUTIA PROBLEMEI

, pe care toti Omnitonienii o cautau disperati de 2000 de ani, era cum sa faca ca, peste 3700 de ani, cand planetele lor aveau sa fie distruse, sa salveze civilizatia.
De mentionat ca pe planeta Omniton era o varietate grozava de vietuitoare. Omnitonienii despre care tocmai am vorbit erau cei mai avansati si faceau parte din rasa Ombladonienilor. Erau atat de avansati incat aflasera deja marele mister despre cine a creat universul (nu in totalitate pentru ca nu raspunsesera la intrebarea cine la creat pe cel care a creat universul), il explorasera pe tot, cunosteau absolut orice secret al macro si micro-fizicii si in general erau blazati.Dealtfel solutia pentru problema lor nu era ca nu stiu cum sa distruga cometa sau daca sa se mute pe o alta planeta, caci cunosteau destule inhabitabile, pur si simplu era o problema pur economica de cost si beneficiu, si incercau sa gaseasca solutia cea mai ieftina. Din pacate analiza lor financiara nu producea rezultate de doua milenii.In tot acest timp o alta specie de vietuitoare pe planeta Omniton se dezvolta, Praslele. Praslele – sau praslarii, mai corect spus, erau o vietuitoare primitiva, cam cum sunt cateii sau vacile la noi pe Pamant. Ei nu cunosteau atat de multe despre univers, asa ca se ocupau mai mereu cu explorarea lui, si in general vizitau o groaza de planete.Asa se face ca o nava exploratoare a Praslelor a vizitat si Pamantul, mai precis zonaCraiova-Petrosani din Romania, continentul Europa. Aici au aterizat noaptea si imediat au desfacut laboratorul prortabil, care prin tehnologie holografica l-au mascat ca o fabrica din anii ’70 in paragina.Au pornit sa probeze care sunt cele mai inteligente specii de pe Pamant, si au descoperit ca in zona aceea se afla 2 specii dominante, una alba, umflata, cu 2 sexe care locuieste la suprafata pamantului, pe care au denumit-o Sigma si una neagra, schiloada, cu o lumina in frunte care locuieste subteran, pe care au numit-o Alfa.
1 5 1