Răspunsuri

2014-03-30T16:47:42+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
(√3+1)²=4+2√3
√3√3+√3+√3+1=4+2√3
3+2√3+1=4+2√3
2√3+4-4-2√3=0
0=0
  • Utilizator Brainly
2014-03-30T16:50:30+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Prima paranteza ii formula :  (a+b) totul la puterea 2 = a la puterea 2 + 2 *ab+ b la puterea 2
astefel : orice radical la putere 2 iese de sub radical":  deci va ramane  3 +2* radical din 3 *1 + 1
deci :3 + 1 + 2 radical din 3 deci : 4  + 2 radical din 3 
deci  revenim la exercitiu : 4+2radical 3= 4 +2 radical 3 
4 + 2 radical 3 - 4 - 2 radical din 3 =0  si se anuleaza totul