Răspunsuri

2014-01-17T17:45:08+02:00
Poi faci asa 1500 -25% si iti da 1125 iar 1125+8%=1215
4 3 4
2014-01-17T17:48:13+02:00
25/100 din 1500= 25x15=375 lei cu care s-a redus
1500-375=1125 salariul care s-a redus
8/100 din 1125= 9000/100=90 cu care se va mari
1125+90=1215 lei
 Gata , sper ca te-am ajutat!

8 4 8