Buna .Ma puteti ajuta si pe mine.Am o compunere despre dorinta de a-ti indeplini un vis,dorinta mea de cand sunt mica este sa fiu medic sa-i pot ajuta pe ceilalti .

1
Comentariul a fost şters
Multumesc.
Te- am ajutat cu ceva ?? Kp
Da.

Răspunsuri

2014-03-29T10:27:51+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Pentru a-ti indeplini un vis este nevoie de dorinta,perseverenta,incredere.Visul meu este sa devin medic..nu este ca orice alt vis,este ceva destul de dificil,care necesitata multa pregatire si indarjire.
Imi doream asta de cand eram mica,Desi actor copii le era frica sa mearga la doctor mie imi placea.Eram foarte curioasa in legatura cu acel mecanism complicat-corpul omenesc.Imi facusem chiar un joc in care le faceam consultatii colegilor.
Am crescut,mi-am dat seama ca nu este Asa usor sa intri la medicina..chimia &biologia erau grele si incercam sa invat cat mai bine aceste materii ,nu mai eram atat de buna la restul..Colegii nu ma cred in stare,cred ca este doar o gluma de-a mea dar eu vreau sa le demonstrez contrariul..
Imi doresc foarte mult acest lucru si nu ma voi lasa doborata de ceea ce cred altii,voi ajunge unde vreau pentru ca de obicei ceea ce imi propun reusesc.

45 4 45
Multumesc!
N-ai pentru ce.P.S. Nu este o compunere copiata de undeva..chiar imi doresc si eu acelasi lucru si tot ce am scris este din inima..:)..este o poveste reala..
Iti doresc sa reusesti tot ce ti-ai propus.
Si eu iti doresc tie asemenea !